Do it with passion or not at all!

Joia aceasta am fost prezentă la un eveniment cu scop caritabil, Opera Fashion Fair, eveniment deja la a doua ediƫie. Acest eveniment reuneşte mai mulƫi designeri locali, care işi prezintă creaƫiile. Cum tȃrgul este unul cu scop caritabil, toate fondurile strȃnse şi donaƫiile persoanelor interesate merg către Spitalul Victor Babeş din Timişoara. 

Au fost prezente cele mai bune bloggeriƫe din ƫara noastră, care la finalul serii au împărtăşit tuturor experienƫele lor. Blogging-ul a luat amploare în ultimii ani şi la noi şi asistăm la o democratizare a mediei. Ca şi consumator, îl vad ca pe o sursă alternativă de informare, a cărei valoare stă cel mai adesea în chimia de interese.  Event Photo 31.07.2016, 19 35 23 IMG_5032 Surpriza serii a fost să cȃştig la tombolă tabloul motivațional al Mădălinei Merca şi să ajung să o cunosc mai bine. Este o persoană minunată cu care am discutat ore în şir şi care mi-a oferit multe sfaturi bune. Faptul ca am vorbit cu ea, m-a ambiƫionat să lupt mai tare pentru idealurile mele.  

Cȃnd faci totul din pasiune, „sacrificiu” e un cuvȃnt pe care nu îl cunoşti! În viaƫă dacă faci ceva din pasiune, vei fii veşnic neobosit, îƫi vei dedica toata fiinƫa fără să simƫi nici un fel de efort. Aşa am ales să procedez cu toate aspectele vieƫii mele, de la cele mai simple şi minore activităƫi, pȃnă la cele mai complexe. IMG_5232 IMG_4993 IMG_5141 IMG_4927 IMG_5220 Photo 31.07.2016, 19 34 58 IMG_5050  

 

Clothes : Guess

Make-up : Molnar Anca

Hair : Gabriela Pinten

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s