Boyfriend jeans 

Blugii boyfriend iși împlinesc menirea de obiect de ‘comfort wear’când sunt combinați cu tricouri, geci de piele, teniși sau bocanci, bretele statement și pălăriuțe sau șepci.

Blugii care par împrumutaţi din garderoba iubitului, adică acele modele mai largi, „baggy”, sunt o tendinţă modernă care, însă, te duce cu gândul la stilul retro al femeilor din anii ’50. Ei nu sunt un obiect vestimentar elegant, însă sunt versatili, iar cu o pereche de pantofi statement şi bijuterii aurii, look-ul se transformă imediat într-unul glamour.

Multe femei nu ştiu cum să poarte acest model de blugi, deoarece cred că nu pune în evidenţă nimic, însă ei sunt perfecţi pentru o zi relaxantă de vară şi atunci când ai multe drumuri prin oraş. Fie că ai o siluetă androgină, fie că te mândreşti cu forme voluptoase, boyfriend jeans te transformă într-un model „off-duty”. Chiar dacă nu te aştepţi, unele modele de boyfriend jeans îţi pot pune posteriorul în evidenţă.

Un element stilistic pe care trebuie să îl iei în considerare, este să îi întorci o dată sau de câte ori simţi nevoia – ei scurtează piciorul oricum. Pentru ca o pereche de boyfriend jeans să te avantajeze ei trebuie să fie largi, însă uşor cambraţi în jurul şoldurilor, trebuie să fie înguşti, conici pe picior, iar dacă nu vrei să îţi scurteze prea mult piciorul, trebuie să fie întorsi maximum un centimetru deasupra gleznei.

Boyfriend jeans nu mai înseamnă un model clasic, cu două numere mai mari sau o pereche împrumutată, deşi poţi opta şi pentru un astfel de look. Dacă ţii la estetică, respectă regulile de mai sus şi, în plus, trebuie să ştii că cei rupţi rămân pentru weekend, iar cei închişi la culoare pot fi purtaţi şi la birou.

În final, nu uita de accesorii, de preferat glamour pentru evenimente sau look-ul la birou şi asortaţi cu tenişi pentru timpul liber.

Clothes: Guess

Make up: Molnar Anca

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s