Prepare for summer

În ultimele zile temperaturile au început sa crească din ce in ce mai mult și este timpul să ne pregătim intens de vară. Pe lânga pielea frumoasă și bronzată pe care trebuie să ne-o întreținem, garderoba trebuie să sufere și ea un update.

Vara este anotimpul meu favorit și de obicei port foarte mult alb și materiale fine, în care să ma simt confortabil. Am ales o rochie versatilă, care poate fi purtată atât la birou, cât și pe stradă în orice moment al zilei.

rochie albaIMG_8529guessIMG_8578

În cazul în care nu sunteți pro solar, dar vă doriți o piele mai închisă la culoare, vă recomand să folosiți un autobronzant de calitate. Deoarece autobronzantul nu intră foarte adânc în piele, fiind ceva mai mult de „acoperire”, trebuie să te asiguri că „alungi” toate celulele moarte de pe suprafața pielii. Folosește un bun exfoliant sau dacă nu iți este la îndemână, încearcă un scrub sau o manușă lufă.

Acordă o mare atenție genunchilor și coatelor, zone unde pielea este mai dură și unde există un risc major de a se crea pete. Mâinile și picioarele sunt o parte le fel de sensibilă, de aceea și ele trebuie exfoliate, dar de cele mai multe ori sunt cele mai neglijate cànd vine vorba de aplicarea unui autobronzant.IMG_8505IMG_8565IMG_8557IMG_8521IMG_8561IMG_8527

Clothes : Guess

Make-up : Molnar Anca

Reclame

2 gânduri despre „Prepare for summer

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s