Scoate-ƫi talia în evidenƫă cu un crop-top!

Am căutat foarte multă vreme un astfel de crop-top care să vină atât de bine și în sfârșit l-am găsit. Îmi place foarte mult și compoziția sa, vâscoză și elastan și are un plus că este în V. Cel mai important este să alegi lungimea potrivită. Crop-top-urile se găsesc în diferite modele, dar cele care ajung până în talie sunt potrivite pentru orice formă a corpului. Cea mai ușoară metodă de a-l purta este să îl combini cu o pereche de pantaloni sau o fustă cu talie înaltă. Astfel, nu riști să arăți prea multă piele și îți conturezi talia, dând impresia unei siluete perfecte.

Crop-topurile sunt o piesă vestimentară îndrăzneață, iar dacă vrei ca ținuta să nu devină vulgară, celelalte elemente ar trebui să fie cât mai cuminți. De exemplu, dacă topul este scurt, poți opta pentru o fustă conică cu același model, în timp ce tricourile scurte pot fi purtate cu o pereche de pantaloni scurți masculini. Regula ar trebui să fie următoarea: cu cât mai îndrăzneț este top-crop-ul, cu atât mai cuminți trebuie să fie celelalte elemente care compun ținuta.

Eu l-am combinat cu o pereche de jeanși  skinny  și o cămașă asimetrică și am realizat din nou un outfit „all black” , pe care eu l-aș purta atât in club, cât și la o plimbare de seară în oraș, sau la un film. 

cum purtam un top

all black

Cristina Maritescu

attitude

guess , bag

top guess

Guess

top guess

black edition

guess

 

 

Clothes : Guess

Hair : Gabriela Pinten 

Make-up : Lorraine Andrada 

 

Reclame

4 gânduri despre „Scoate-ƫi talia în evidenƫă cu un crop-top!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s