tinuta black and white

Cum purtăm jeanşii albi | Ținuta alb – negru

Avantajul jeanşilor albi este acela că pot fi purtaƫi cu uşurinƫă oriunde : la birou, la o plimbare în parc, la cumpărături sau la o ieşire în oraş. Un al doilea avantaj la această piesă este neutralitatea – albul este o culoare care poate fi combinată în moduri diverse.

Alege întotdeauna o pereche realizată dintr-un material mai grosuƫ, de calitate cu o structură mai solidă, cum am ales şi eu. La jeanşii albi se observă imediat dacă nu sunt croiƫi bine şi dacă alegem un material prea subƫire ar putea să ne scoată in evidenƫă mici defecte sau liniile lenjeriei intime. Dacă vrei să încerci şi alte materiale în afară de denim, bumbacul pur este o soluƫie foarte bună şi mult mai confortabilă. 

Blugii albi dau impresia că ai cȃteva kilograme în plus, iar dacă vrei să combaƫi acest efect, alege întotdeauna pantofi cu toc. Dacă eşti curajoasă, poƫi purta alb din cap pȃnă în picioare. Alege accesorii în aceeşi nuanƫă, dacă vrei să obƫii un efect şi mai wow. O altă piesă ce va completa perfect jeanşii albi este cămaşa de blugi, denimul albastru şi blugii albi se combină foarte bine.

Eu am ales o ƫinută alb-negru, care nu se va demoda niciodată. Combinaƫia care negreşit iƫi construieşte o imagine impecabilă apare în prezent pe toate podiumurile de modă. Deşi este asociată stilului office adesea, combinaƫia alb-negru poate fi o soluƫie pentru orice eveniment la care participi.

black and white

jeansi albi

jeansi albi   black and white   details   portret      

guess

 

Jeans : Guess

Reclame

4 gânduri despre „Cum purtăm jeanşii albi | Ținuta alb – negru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s