Secretul unui păr de milioane. Review produse Kyo by Beauty Box

Un păr de milioane. Îl recunoşti cȃnd îl vezi la altcineva : genul de păr lucios dintr-o reclamă TV sau dintr-un pictorial de revistă, care te face să vrei să întinzi mȃna şi să atingi ecranul sau hȃrtia. Părul de milioane e plăcut la atingere, reflectă lumina, arată sănătos şi plin de viaƫă. 

De-a lungul timpului am încercat o sumedenie de produse pentru păr, care nu m-au mulƫumit în totalitate, ori obƫineam efecte de scurtă durată, ori nici un fel de efect. Ceea ce caut eu la un şampon de păr sau o mască de păr, este o hidratare intensă, deoarece părul meu este foarte uscat.

De curȃnd m-am decis sa încerc o gamă de produse pentru păr vopsit şi uscat de la Kyo, de care efectiv m-am îndrăgostit. Încă de la prima spălare am simƫit efectul şamponului şi al măştii – mi-au lasat părul foarte moale, deloc încărcat, cu mult luciu şi mai au şi un miros INCREDIBIL de frumos.ingrijire par Şamponul şi masca de păr conƫin ulei de macadamia şi extract din rodie. Rodia fixează culoarea în păr şi neutralizează acƫiunea degradantă a radicalilor liberi. Uleiul de macadamia restabileşte o hidratare optimă şi hrăneşte părul uscat şi lipsit de vigoare. 

Aceste produse minunate le găsiƫi la Beauty Box, în Iulius Mall Timisoara, împreună cu o gamă diversificată de produse profesionale pentru toate tipurile de păr. Pe lȃngă calitatea produselor o să descoperiƫi şi preƫuri accesibile pentru toate buzunarele, cȃt şi un customer service excepƫional. produse pentru par   girl   par frumos   par                                                       Beauty Box – Îngrijire profesională a părului  

 

Photo : Simona Nuƫu   

Clothes : Guess  

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s