business, albastru electric, office

Reinventează-ƫi ƫinuta office şi ieşi din tipar!

De această dată am ales să port un oufit business, deux pieces, ideal pentru o şedintă la birou, pentru o întȃlnire şi de ce nu, chiar o ieşire la un vin. M-am simƫit extrem de bine purtȃnd această combinaƫie, mi-a dat o încredere deplină în mine, putere, atitudine, m-am simƫit stăpȃnă pe mine.

Ca femeie de carieră trebuie să te conformezi unui stil vestimentar reprezentativ acestei clase, dar nu trebuie să renunƫi la feminitate sau sex appeal, atunci cȃnd porƫi hainele pentru birou. Chiar dacă nu haina face femeia, îi poate influenƫa în schimb accesiunea şi poƫi face foarte uşor diferenƫa intr-o femeie de carieră şi o femeie care are doar un job la birou după hainele pe care le poartă.

Dacă doriți să purtați pantaloni albastru electric, o opțiune bună este de a merge pentru un look total, cu un blazer sau sacou în exact același ton. Eu am ales să port această combinaƫie cu o cămaşă albă pentru a evidenƫia acest frumos albastru. Putea fi purtat şi cu o camaşă neagră, pentru o notă şi mai mare de eleganƫă.business, office, albastru electric, camasa

Anul acesta pantalonii evazați sunt printre cele mai dorite modele. Pe lângă faptul că, accentuează formele feminine și fac picioarele să pară mai lungi, acești pantaloni sunt pentru fiecare formă a corpului. Așadar, vei fi foarte cool, feminină dar în același timp cu un aspect clasic și elegant.

Dacă ești minionă, apelează la modele cu clopotul mai mic deoarece pantalonii extrem de evazați nu te vor avantaja, iar dacă ești plinuță, poți opta pentru o culoare ceva mai închisă, deoarece îți vor face picioarele să pară mai suple și mai lungi.

Dacă dorești să-i porți la birou, orientează-te pentru o pereche de pantaloni mai închiși la culoare care au un aspect mai sofisticat decât cei deschiși la culoare şi evită să porƫi altecva decȃt tocuri sau platforme, altfel e posibil să dai impresia de picioare scurte şi groase.office, business, albastru electric

Această frumoasă combinaƫie o puteƫi găsi la magazinul GUESS , din oraşele Timisoara, Cluj, Bucureşti şi Constanƫa. Hainele sunt semnate Guess by Marciano, gama de haine din cele mai calitative materiale ale acestui magazin, iar geanta este din piele 100%.

 

 

guess by marciano, office, business, albastruGuess, Guess by marciano, office, businessguess, tinuta office, birou, elegantdetalii tinuta

 

 

Photo :      Oana Vedinas 

Make-up : Beauties of Lorraine – Make-up Artist  

Hair :         Breathless by Alina Mihalache 

                  Gabriela Pinten 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s